torstai 6. helmikuuta 2014

Urheileva hetero tulee kaapista

Kun nyt uimari Ari-Pekka Liukkonen tuli kaapista, minäkin voin uskaltautua: olen hetero. Ei häiritse homoseksuaalisuus urheiluani, joten voi olla Sinuhe aivan huoleti: ei sen pitäisi häiritä sinuakaan. Missään viimeisen reilun parinkymmenen vuoden aikaisessa palloiluporukassani ei ole tullut melaa ahteriin, eikä ole tullut puristeltua toisten palloja, sekasählyissäkään. 

Heteroseksuaalisuus vaikuttaa urheilusuoritustani parantavasti, tai ainakin se lisää voimia: kun kerran kuntosalilla opiskelijatyttö pyysi apua, että voisinko minä nostaa pois sen 50 kg painolevyn, onnistuin olemaan vieläkin vahvempi kuin näytin: saatiinhan se juutas pois sen opiskelijaneitokaisen jalkaprässilaitteesta. Oletin tietenkin, että voimallisuuteni osoitus olisi saanut häntä pyytämään puhelinnumeroani ja lähtemään kahville, eihän urheilutilanteessa sentään sovi harrastaa mitään intiimimpää ja sekoittaa siihen seksuaalisuutta. Vikaan meni se oletus, mutta joka tapauksessa tuli empiirisesti osoitettua, että heteroseksuaalisuus vaikuttaa urheilukuntoa parantavasti. 

Tätä tosin epäilin jo yläkouluikäisenä. Pirkkolan kentällä poikien 2 kilometrin juoksuun oltiin ymmärretty laittaa jäniksiksi - tyttöjä. Olisin muuten heittänyt hanskat tiskiin heti kättelyssä, mutta pakkohan se oli ohittaa tuhatviisisatastaan juoksevat tytöt, jok'ainut heittämällä. Tytöt parantavat poikien urheilusuoritusta, ainakin heteroseksuaalit pojat ovat, kiitos tyttöjen, nopeampia ja vahvempia kuin mitä he olisivat ilman tyttöjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti