keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Joukkuetta ei voi vaihtaa...

... mutta mitä jos joukkue on itse vaihtanut itsensä, siis luopunut omista periaatteistaan?

Tämän kysymyksen kanssa brasilialaiset saavat nyt tuskailla, Saksan lahdatessa sen Rion teurastukseksi tunnetuksi jäävässä välierässä. Tätä miettivät myös tuhannet West Ham -kannattajat, jotka jättivät kausikorttinsa uusimatta manageri "Big Sam" Allardycen siihen pesiyttämän nihilistisrealistisen paskalimppuantifutiksen takia.

Brasialialaisilla ei kuitenkaan ole tässä toivoa, jos on sattunut syntymään brassiksi. Sen sijaan joukkueen adoptoineet muuten vain -fanit saattoivat havaita kauniin pelin muuttaneen - Saksaan.

West Hamin tosikannattajat taas luonteensa mukaan toivovat ruman jalkapallon olevan väliaikainen asiantila, joukkuetta kohdannut onnettomuus, vähän kuin harmaa pilvi auringon yllä, joka väistyy vähemmän tuloshakuisen futiksen tieltä jahka Big Sam löytää markkinoilta oikeita pelaajia, tai, kuten suurin osa epäilee, joukkuetta kohdannut onnettomuus, eli Big Sam väistyy joukkueen tieltä, voittamaan tottumattoman joukkueen romantikkofaneille kun voittaminen hintaan mihin hyvänsä ei kelpaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti