keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Hallitus romuttaa Suomen tulevaisuuden

Opiskelijoita vaaditaan valmistumaan nopeasti, mutta kuitenkin sen saman yksityisen sektorin työpaikat, joita hallitus haluaisi lisää, vaativat samanaikaisesti 25-vuotiailta hakijoilta kolme loppututkintoa ja 30 vuoden työkokemuksen. Siitä lienee turha edes mainita, että kun opiskelu on kohta mahdollista vain rikkaiden lapsille, tämä romuttaa loputkin meritokratian rippeet maastamme, jolloin enää eivät edes periaatteessa parhaat pääse jalostamaan osaamistaan, kun yksin isin ja äidin lompakko ratkaisevat.

Massiivinen aivovuoto on tiedossa. Jos Suomi ei voi kilpailla palkoilla, kohta ei enää osaamisellakaan, eikä sitä osaamista tule edes tuontitavarana, kiitos ulkomaalaisilta ja kohta kotoperäisiltäkin perittävien tuhansien eurojen lukukausimaksujen. Kun edes ristiriitaiset odotukset, mutta kun niitä kohdistavat opiskelijoihin yksi ja sama taho. Valmistua pitäisi mahdollisimman ripeästi, mutta pelkällä pyhällä hengellä.

Kansan Uutisten jutun aiotusta opintotukiuudistuksesta, joka aiotaan perustaa opintolainaan, voi lukea klikkaamalla otsikkoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti