perjantai 12. helmikuuta 2016

Epäjohdonmukaiset rasistit

Rasistit syyttävät, että tänne tulijat loisivat meidän kustannuksellamme. Sitten jos joku meikäläinen armosta antaa heikäläiselle työtä, vievät työpaikkamme. Rasistit eivät tykkää siitä, että tuovat tänne perheensäkin mukanaan helpottamaan kotiutumista, ja sitten toisaalta rasistit syyttävät maahanmuuttajia siitä, että nämä eivät kotiutuisi. Ja jos eivät saa perhettään yhdistettyä Suomeen, ja sattuvat tapaamaan suomalaisen (naisen), vievät sitten naisemmekin. Maahanmuuttajanainen saa tietenkin viedä suomalaisen miehen, sillä eivät naiset mitään vie, koska ovat miesten omaisuutta. Heitä saakin sitten käyttää miten lystää. Mies vie, nainen vikisee.

Sitten rasistit syyttävät, että näiden naisetkin kulkevat burkhassa, hijabissa tai niqabissa niin että heistä ei näe mitään. Ei näe Ku Klux Klanistakaan, eikä niistä naisista, jotka on hakattu hiljaisiksi kotiorj... äideiksi.

Olisi reilua, että rasisti myöntäisi olevansa rasisti. Ja sen jälkeen pitäisi leipäläpensä kiinni. Opettelisi ainakin ensin johdonmukaisuutta ennen kuin avaa sen sanaisen arkkunsa "ilmaistakseen mielipiteensä" (ei-läntisestä) maahanmuutosta, joka on "kriittinen", koska se perustuu sellaiseen "kansalais"mediaan, jonka "uutiset" on suoraan imuroitu mistä tahansa chatistä tai litteroitu suoria kuulopuheita ja josta mainostulot valuvat suoraan Espanjaan veropakolaiseksi muuttaneen roikaleen taskuun. Opettelisi lukemaan, opettelisi ajattelemaan. Typerys.

1 kommentti:

  1. Täällähän on joku oikea ajatusten Tonava.
    Viidesosa tänne tulleista ei osaa lukea edes omalla äidinkielellään. Alle 10% osaa välttävästi englantia. Mihin työllistät tälläisen joukon luku- ja kirjoitustaidottomia?

    Jokainen turvapaikanhakija tekee keskimäärin 3 perheenyhdistämishakemusta. Mihin työllistät 100 000 luku- kirjoitus- ja kielitaidotonta?

    Burkha ja Ku Klux Klan -rinnastuksesi on tekstisi paras osa, mutta muuten kirjoituksesi on tähän mennessä huonoin maahanmuuttoon näkemäni "puheenvuoro".

    VastaaPoista