torstai 19. helmikuuta 2015

Löydä sisäinen ristiriitaisuus persujen mamupoliittisesta ohjelmasta

Löydä sisäinen ristiriitaisuus Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisesta ohjelmasta!

1) Tulonsiirtojen varassa elävien maahanmuuttajien määrä pitää erilaisilla toimenpiteillä saada laskemaan niin pieneksi, että heidät pystytään kohtuullisilla resursseilla kotouttamaan osaksi yhteiskuntaa
2) Lisäksi tällaiset maahanmuuttajat tulee hajasijoittaa eri puolille Suomea sinne, missä heidän asumisensa voidaan edullisimmin järjestää.

Jos mamuja kritisoidaan siitä, etteivät edes (yritä) työllistyä, olisi kiinnostavaa nähdä, miten se tapahtuisi hajasijoitettuna eri puolille Suomea sinne, missä ei ole työpaikkoja kenellekään. Saati maahanmuuttajille. Helppo on kritisoida, kun ei anneta edes mahdollisuuksia.

Entä sitten tämä:
"Kehitysyhteistyö ei perussuomalaisten näkemyksen mukaan kuulu valtiovallan ydintoimintoihin. Tämän vuoksi ei ole perusteltavissa se, että kehitysyhteistyömenot pysyvät entisellään tai jopa kasvavat samalla, kun julkisen vallan perustoimintoja karsitaan. Tavoitteena tulisi olla malli, jossa kehitysyhteistyövarat kerätään vapaaehtoisella verolla tai maksulla. "

Kuitenkin jatkossa todetaan:
"Väestöräjähdys ylläpitää ja pahentaa köyhyyttä, ja EU:n tulee puuttua siihen edistämällä taloudellista toimeliaisuutta, hyvää hallintoa sekä tyttöjen ja naisten asemaa Afrikassa. "

Sitä minä ihmettelen, että mitenköhän EU edistää mitään edellämainittuja, jos nykymuotoinen kehitysyhteistyö lakkautetaan? Miten on EU:n vaikutusvallassa edistää mitään, jota on - ehkä - kerätty lahjoituksilla, jos ylipäätään on kerätty?

Maahanmuuttopoliittiseen asiakirjaan kokonaisuudessaan voi tutustua klikkaamalla bloggaukseni otsikkoa. Kiitos Sakari Timoselle tarkkalukuisuudesta, hän nosti alussa mainitun ristiriitaisuuden ensimmäisenä esille.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti