keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Jotkut kuulemma jossakin saa jotain

Facebook paljastaa vanhoista ja puolituttavista uusia piirteitä. Usein nämä ovat sellaisia piirteitä, joita ei mieluiten tietäisi. 

Nyt on sosiaalisessa mediassa kiertänyt suusta suuhun linkki, jonka mukaan Lieksassa kuuluu kummia (taas. Lieksa on varsinainen hölmölä, oli tähän kaikkeen uskominen tai ei. On se hölmölä jo senkin perusteella, mitä kaiken maailman huhut saavat liikkeelle. Tästä saa luultavasti joten kuten edes kalpean käsityksen Sakari Timosen reportaaseista). Siellä paikalliset perussuomalaiset ovat puuttuneet sellaiseen sanottuun epäasianmukaisuuteen, että paikalliset maahanmuuttajat saavat autokoulunsa maksettua ja vielä tulkinkin kaupan päälle. 

Jos tähän touhuun suhtautuu kauhistellen niin, että "ei ole todellista", niin ei varmastikaan olekaan todellista. Se, että perussuomalaiset kauhistelevat jotain jossakin ja että sitä kauhistellaan sanomalehdessä, on varsinaista todellisuuden ilotulitusta, kahteen potenssiin. Jos näillä erehdyttävästi Pia Kauman levittelemiä lastenvaunukohuja muistuttavilla huhuilla on jotain todistusvoimaa, niin ainakin ne todistavat lieksalaisesta hämärtyneestä suhteellisuudentajusta ja siitä, että kun itsellä on suhteellisuudentaju hämärtynyt, kadehditaan niitä, joilla asiat ovat vieläkin huonommin,.

Suomimedia-nimisen höläisyn julkaisun tästä tekstiviestipalstatasoisesta "lähteestä" voi lukea klikkaamalla bloggaukseni otsikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti