keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Parlamentaarinen oppositio on tärkeämpi kuin hallituksen sisäinen oppositio

On tietysti hienoa ja kaunista, että Perussuomalaiset ovat ottaneet porvarihallituksen sisäisen kriitikon roolin. Näyttäisi siltä, että irtopisteitä on helppo kerätä tällaisessa hallituksessa, näyttäytyä sen ihmiskasvoina, kuten peruspalveluministeri Hanna Mäntylän ja työ- ja oikeusministeri Jari Lindströmin tuoreet ulostulot ovatkin olleet.

On tietysti tärkeää, että hallituksessakin joku muistuttaa vähäosaisten olemassaolosta, siitä, että joillekin silakat ovat kultakaloja. Vielä tärkeämpää kuitenkin kuin tämä ääntenkalastelu on vahvistaa niitä ääniä, jotka jäivät nyt marginaaliin. Tarkoitan punavihreää oppositiota. Perussuomalaisten kasvattaminen paisuttaa hallituksen kannatuspohjaa, joten kannattaa mieluummin turvautua oppositioon.

Nyt jos koskaan on aika liittyä johonkin oppositiopuolueista, ja toimia niissä aktiivisesti ihmisarvoisen Suomen puolesta! Oppositiopuolueilla tarkoitan tässä Vihreitä, Vasemmistoliittoa ja demareita. RKP:ta ja Kristillisiä en lue mukaan, ne ovat oikeistopuolueita. Toivottavasti kuitenkin nekin ovat yhtenäisessä oppositiorintamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti