lauantai 6. syyskuuta 2014

Lisääntymiskielto kokoomuslaisille?

Eilisen Hesarin jutun mukaan kansanedustaja Pia Kauma (sek.)

" Nyt Kauma siis lopettaisi harkinnanvaraisen tuen antamisen vaunuihin kokonaan, sekä syntyperäisiltä suomalaisilta että maahanmuuttajilta.
Haastattelussa selvisi, että Kauma kuitenkin hyväksyy myös uusien vaunujen ostamisen sosiaalituella eläville, jos ne ostaa "omilla rahoillaan".

Omia rahoja se toimeentulotukikin on. Ei ole keltään varastettu. Kauman mielestä tietystikin tässä on käyty veronmaksajien taskuilla, mutta veronmaksajia suurin osa toimeentulotuen asiakkaistakin on, sillä sitä usein maksetaan täydentävänä etuutena. Ja täydentävä se on siksi, että elämis- ja varsinkin asumiskustannukset ovat niin kalliit, varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Köyhät siis kantakoot lapsensa rintarepussa. Ai niin, nekin maksavat. No tehköön ne itse. Jos eivät osaa, jättäkööt lisääntymättä.

Onneksi kokoomuslaisuus ei periydy, joten sitä ei tarvitse kieltää. Eikä heiltä lisääntymistä. Eikä kansanedustajuus. Köyhyys kuitenkin periytyy. Kaumalaisen logiikan mukaan varmaankin mitä enemmän lapsia kun toivottaa lapsiköyhyyteen, sitä useammalla on sieltä mahdollisuus nousta, ryysyistä rikkauksiin. 


Kauma ei ole ensimmäinen kokoomuslainen, joka harjoittaa yhteiskuntaluokkahygieniaa; parisen vuotta sittenhän silloinen kokkarinuorten nokkamies Saul Schubak mätkäytti, että köyhien ei pitäisi lisääntyä ollenkaan, koska tällöin huonompi ainesosa lisääntyy keskuudessamme. 

Kokoomuksessa on paljon hyviä tyyppejä. On sääli, että nämä heidän keskuudessaan valitettavasti viime aikoina lisääntyneet höläyttelijät kusevat heidän aamiaismuroihinsa.
'
Hesarin jutun voi lukea klikkaamalla bloggaukseni otsikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti