maanantai 16. kesäkuuta 2014

Partakoneliitto vastustaa talebanisaatiota

Gramofoniliitto vastustaa LP-soittimia, jotka mahdollistavat musiikin levyttämisen pidemmissä kokonaisuuksissa kuin 4 min 40 sek. Liiton mielestä levysoitin pilaa musiikin luonteen, ja kaikkein selvimmin tämä tulee esiin oopperoissa ja muissa sen kaltaisissa pitkissä teoksissa.

Levysoitinliitto taas vastustaa MP3-soittimia, jotka mahdollistavat musiikin kantamisen mukana. Heidän mielestään musiikkia kuuluu kuunnella kotisohvilta käsin.

Muusikkoliitto taas vastustaa kaikkea äänen tallentamista, ja on jättänyt nootin niin Gramofoniliitolle, Levysoitinliitolle, Kasettiliitolle, Kelanauhaliitolle, CD-liitolle ja MP3-liitolle. Heidän mielestään musiikkia pitää kuunnella livenä, vain ja ainoastaan.

Partakoneliitto vastustaa Taleban-liikettä, joka kieltää miehiltä parranajon. Heidän mielestään Taleban vie partakoneenvalmistajilta, niin sähköajureiden kuin käsihöylienkin valmistajilta sekä partavaahdokkeiden ja eaudecologneidentekijöiltä leivät suusta.

Aivan viimeisimpänä, Autoliitto paheksuu sitä, että kaupunkisuunnittelu Helsingissä perustuu heidän mielestään oletukseen pyöräilyn ensisijaisuudesta. Heidän mielestään autoilu on paljon terveellisempää, ja on parempi tuhlata muutenkin vähäiseksi sanottua tonttimaata parkkipaikoiksi kuin esimerkiksi viheralueiksi.

Koneet eivät vielä osaa puhua. Onneksi. Onkin hyvä, että koneilla on edusmiehensä ja -naisensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti