maanantai 14. joulukuuta 2015

Onnea Markku Rossi!

Kansanedustaja Markku Rossi (Kesk., Kuopio) ilmoitti viikonloppuna virallistavansa suhteensa elämänkumppaninsa kanssa. Paljon onnea Markku Rossille!

Markku Rossi äänesti äskettäin sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan. Toki on Rossin oma asia, kaipaako hän virallistetulle suhteelleen vielä avioliiton statustakin, mutta äänestysratkaisua on vaikea ymmärtää, johdonmukaisuuden tai oman elämänratkaisun nimissä. Miksi hän pyrki vähentämään oman valinnanvapautensa skaalaa, pienentämään poliitikkona sitä mahdollisuuksien kenttää, jolla hän kansalaisena liikkuu, puhumattakaan kaikista muista kansalaisista? Toki yksi mahdollisuus on, että hän on muuttanut mielensä/kääntänyt takkinsa, mikä tietysti on sallittu, keskustalaisellekin.

Joka tapauksessa, toivottavasti Markku Rossin teko rohkaisee muitakin maakunnissa tulemaan kaapista, elämään omina itsenään, etenkin asian kanssa jo kymmeniä vuosia piilottelemaan joutuneita, ja toivottavasti Markku Rossi rohkaisee muitakin keskustalaisia näkemään suopeammin sen, että ihminen saa elää sen kanssa, jota rakastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti