torstai 28. toukokuuta 2015

Tehdään kaikki vapaaehtoiseksi

"Myös kehitysavun leikkaus nostettiin (Keskustan puoluevaltuuston) keskustelussa esiin. Muistutuksena kehitysmaiden auttamisen tärkeydestä kehitysyhteistyöhankkeessa mukana oleva pohjoissavolainen puoluevaltuuston edustaja kierrätti kokouksessa keräyslipasta, jolla kerättiin rahaa tyttöjen koulutukseen Boliviassa."
Että kehtaavatkin. Päivän sana on nyt näköjään vapaaehtoisuus. Jos Kokoomuksen mielestä luonnonsuojelu on vapaaehtoista, ja PerSujen mielestä kehitysyhteistyö, nyt tämä tauti on levinnyt päähallituspuolueeseenkin.

Äänestäminenkin on vapaaehtoista. Valitettavasti. Se nimittäin on mahdollistanut tällaisen vapaaehtoishallituksen. Verojen maksamisenhan hallitus onkin jo tehnyt vapaaehtoiseksi, samaten (rikkailta) omaehtoisen palkanalennuksen.

Hallitusta voi siis kutsua vapaaehtoishallitukseksi tai amerikkalaishallitukseksi. Siellähän kaikki perustuu mesenatiaan, rikkaiden hyväntahtoisuuteen, kulttuurikin.

Ylläoleva lainaus oli suora sitaatti päähallituspuolueen nettisivuilta. Sen voi tarkistaa klikkaamalla bloggauksen otsikkoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti