tiistai 22. maaliskuuta 2016

Moukkien apartheid

Kun ministeri Jarpan avustaja Sakari Puisto ilmaisi huolestuksensa Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden luku- ja kirjoitustaidottomuudesta, peläten heitä olevan tulijoista viidenneksen (lähde: Uuninpankkopoika Sakari Timonen; alkuperäislähde Ylen uutisten haastattelu), ja sitten paljastuikin, että heitä onkin vain yksi viidestoistaosa, enemmän pitäisi olla huolissaan ministerin sidosryhmien eli kannattajien luku- ja kirjoitustaidottomuudesta, heitä kun taitaa olla ainakin tuo 4/5, ellei jopa 93%.

Niinpä ei olekaan ihme, että tässä maassa, jossa enemmistöksi itseään luuleva kovaääninen romulaisto, menevät väärät luvut täydestä, ja väärän tiedon johdattelemana meillä on apartheid, josta luultiin päästyn eroon jo kun de Klerk Mandelan vapautti.  Mainittu maa oli tietenkin Etelä-Afrikka, ja siellä oli vielä meidänkin aikanamme bussit värieroteltu matkustajien ihonvärin mukaan. Vaikka olihan tätä vielä monen meikäläisen vapauden ihmemaana ihailemassa USA:ssakin vielä ainakin 1950-luvulla, minkä tietää jokainen, joka tietää Rosa Parksin tapauksen.

Apartheid on nyt siirtynyt Suomeen. Tästä todisti väkevästi Ylen haastattelema kyseisestä maasta Suomeen adoptoitu Valtteri-poika, joka kertoi telkkarissa kokemuksiaan Suomesta, tästä maailman lukutaitoisimmaksi ja koulutetummaksi sanotusta maasta. Valtteri kertoi kohtaavansa Suomessa jatkuvasti rasismia, joka ilmee mm. siten, että häntä ei mm. olla päästetty ihonvärinsä vuoksi bussiin. Valtterilla on paljon enemmän pokkaa ja kanttia kuin kaikissa paskahousuissa yhteensä.

Se, mistä Valtteri todistaa, on aivan käsittämättömän rumaa ja surullista. Suomessa tapahtuu paljon käsittämättömän rumia ja surullisia asioita näinä päivinä, kuten nyt palmusunnuntaina, kun Perussuomalaisten provinssipamppu Terhi Kiemunki oli pilkannut virpovia maahanmuuttajalapsia, aikuiset projisoimassa pahaa oloaan tai muuten vain typeryyttään lapsiin. Onkin aivan loogista, että päättäjien kuiskaajat herättävät huomiotaan aivan vääriin asioihin, heidät kun ovat paikoilleen nostanut kirjoitustaidottomien korppikotkien edustama "kriittinen kansalaismedia". Kirjoitustaidottomien mediaa lukutaidottomille.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti