tiistai 20. lokakuuta 2015

Suomi talebanisoituu

Naisilla pitäisi olkapäät olla peitettynä, sanoi puhemies Lohela (PS). Ei sentään pitäisi olla mielipiteidenkin peiteltyinä? 

Perusssuomalaisethan yrittävät viimeiseen saakka peitellä sitä, että heissä on yliedustettuina henkilöitä, joilla on hyvin autoritaarinen persoonallisuus, painottaen yhdyssanan kansanedustaja jälkimmäistä osaa, vaikka kuitenkin "edustaja" pitäisi korvata "johtajalla", ja missään tämä ei ole niin tosi kuin PerSu:illa. Lisäksi pitäisi korvata "kansa" sanalla "harhaan", mutta se ei ole tälläkertaisen messun aihe.

PerSut ovat tunnetusti hyvin pahoillaan siitä, että meille Suomeenkin olisi pesiytymässä islamisaatio. Tähän he ajattelevat oleellisesti kuuluvan mm. naisten piilottamisen. PerSut tekevät sen ihan itse, islamisaation. 

Puhemies Lohelan haastattelun voi lukea klikkaamalla otsikkoa.

1 kommentti:

  1. Höpö höpö

    Ei eduskuntaan kuulu vedellä päälle ihan mitä sattuu. Tietty arvokkuus kuuluu kansanedustajan pukeutumiseen. Kuka muka ottaa vakavasti polvihousuisen pääministerin?

    Tavan kansalaisen sen sijaan kuuluu saada esiintyä vaikkapa juuri olkapäät paljaana. Tätä ei puhemies ole kieltämässä, kuten jutun lukeneelle selviää.
    Mutta saatiinpa taas vähän negatiivista karmaa persuille...

    VastaaPoista