torstai 22. lokakuuta 2015

Persut unohtivat homosaation pelossaan köyhät

Eduskunnassa on taas tuhlattu aikaa ihan toissijaiseen. Toissijaiseen siinä mielessä, että sillä ajalla ja energialla, joka on käytetty sen kampeamisyritykseen, että toisetkin saisivat samat oikeudet, jotka kuuluvat itselle, oltaisiin tehty parempaa Sotea ja keksitty parempia, vähemmän vähäväkisiä kurittavia säästökohteita kuin mihin S-S-S pystyvät.

Kun Oinosen Pentti paheksui eduskunnassa sitä, että eduskunta on käyttänyt vuoden avioliittolain muutokseen, ojentaisin hänelle peilin. Mitäs on hidastellut lakia. Ilmeisesti kiima hallitusvastuuseen on ollut niin kova, että Oinosella tovereineen ei ole ollut himoa keksiä sellaisia vaihtoehtoja, jotka olisivat kurittaneet köyhiä vähemmän. Sellainen on heidän arvojärjestyksensä.

Oinonen ja muut perussuomalaiset ovat uhranneet vähäosaisten asian homosaation pelossaan. Tuskin kenenkään Jumala on tällaista tarkoittanut, paitsi ehkä Mika Niikon versio, joka on lähettänyt niikot torppaamaan homosaatiota. Jos Niikko on oikeassa, Jumala lähetti sukupuolineutraalin avioliiton maan päälle, sillä enemmistö eduskunnasta kannattaa lakia. Sukupuolineutraali avioliitto onkin siis Jumalan suunnitelmissa, jos Niikkoa on uskominen.

Eikä tarvitse kuunnella häntä. Sillä uskoisin, että Jumala - jos häntä on - haluaisi, että kaikilla ihmisillä on yhtäläiset ihmisoikeudet. Kaikkihan ovat Jumalan lapsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti