keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Natsiksi sanottu

Toisen kutsuminen natsiksi tai rasistiksi johtaa herkästi kunnianloukkaussyytteeseen silloinkin kun loukattu on laittanut tämän natsiutensa ja rasisminsa kuin tarjottimelle. Jos ei kansallissosialismi ole natsismia, minä olen merisiilin eno. Ja jos natsismi ei ole fasismia, minä olen sitten vaikka - punavihreä.

Kansallissosialistia ei saa sanoa natsiksi eikä rasistia rasistiksi, sillä tämä teko koettelee heti oikeusjärjestelmäämme, teettäen tuomioistuimissa ihan turhaa työtä kun natsi on natsi, vaikka voissa paistaisi. Natsiksi sanominen ei loukkaa muuta kuin kunnon kansallissosialistin itsetuntoa, kun tämä ei itse ole ymmärtänyt, että nämä käsitteet suhtautuvat toisiinsa vähän samalla tavoin kuin arbuusi ja meloni. On se kai noloa paljastua tietämättömäksi oman julkitunnustamansa aatteen oppihistoriasta. Natsin tunteita ei saa loukata, pikku raukan, vaikka on hänkin toki ihminen.

Ilmeisesti natsit ottavat vakavasti Austinin kehittämän puheaktiteorian, jonka mukaan sanominenkin on tekemistä. Tämä onkin ilmeistä: jos pappi julkisesti julistaa kaksi ihmistä aviopuolisoiksi, he sitä lain edessä myös ovat. Natsit pelkäävät, että vasta natsikortin heiluttelu heidän naamansa edessä tekee heistä natsin, eikä esimerkiksi heidän omat tekonsa tai sanomisensa.

Sen sijaan natsistinen teko voi loukata kohdettaan hyvinkin haitallisesti, mikä valitettavasti tultiin todistaneeksi äskettäin. Meillä on käsissämme ilmeinen epäsuhta, jossa puheoikeus on natsien yksinoikeus, ja heidän postuloimansa toisen ääripään kuvitteellinen väkivalta pitää ehkäistä ennakolta.

1 kommentti:

  1. Natsien kannattaa ensi kerralla vastaavan tilanteen varalle aseistautua asianmukaisesti ja MURHATA sekä ryöstää seuraava idiootti joka tulee haastamaan riitaa niin kaltaisesi mädättäjäkin ymmärtää kyseessä olevan yksittäistapauksen jolla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa...kuten Kajaanissa jossa tukemanne vihollistaistelijat MURHASIVAT vääräuskoisen.

    VastaaPoista