torstai 15. syyskuuta 2016

Jättäkää edes lapset rauhaan

Englannissa nainen joutui rasistisesti motivoidun väkivaltaisen päällekarkauksen kohteeksi: mies seurasi naista, potkien tätä niin että tämä kaatui, minkä seurauksena hänelle tuli keskenmeno. Meillä Suomessa ei sentään vastaavaa olla koettu, mutta lastensuojelujärjestö Unicefin tuorein kamppanja on kirvoittanut oheisenkaltaisia toivotuksia: 



Sitten Itiksen äskeinen insidentti - epäilty somalinaisen potkinta, mitä tapausta liipasinsormi herkästi kommentoi niin rasisteilla kuin rasismin vastustajillakin - kirvoitti tällaista:



Jätettäisiin edes lapset rauhaan, jookos. Mutta ei kai se ole mahdollista, jos maahanmuuttajia ei pidetä edes ihmisinä, vaikka usein samalla tavalla motivoidusti ihmetellään, että eläimiäkin sentään kohdellaan hyvin.

Niin kohdellaan, yleensä. Yleensä eläimiäkään ei potkita, niin miksi herran tähden sitten odottavia äitejä? Useimmat lapsetkin tietävät, ettei toisia saa potkia, solvata tai muuten kohdella huonosti.

Minua oksettaa.

3 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kerrotko hei mädättäjä vähän lisää siitä punaviherterrorista jonka proxyarmeijanne on nyt mm. Kajaanissa aloittanut?Kuinka ajattelit mädättäjä että ne vääräuskoiset lapset jäävät terrorilta rauhaan?Pikkuisen jäi nyt epäselväksi.

    VastaaPoista
  3. joko?? sen pään vois vetää ulos sieltä paikasta, mihin aurinko ei ikinä paista.

    VastaaPoista