torstai 6. lokakuuta 2016

Sattumalta mustapaitainen

Eilisessä Eduskunnan keskustelussa ääriliikkeistä oikeusministeri Jarppa Lindström nähtiin mustassa paidassa ja sinisessä solmiossa. Sattumalta olivat varmaan joutuneet nämä vaatteet Jarpan päälle. Samaan kuvaan sattuivat vahingossa.

Eivät minua noin yleensä vaatteet kiinnosta, minkä tietää jokainen minut tunteva, ja ymmärtää jokainen minut näkevä. Nämä vaatteet ovat kuitenkin viesti. Jos ei oikeusministeri tiedä, niin nämä värit ovat meikäläisten fasistien tunnusväri. Jos ei usko minua, laittaa Googleen mustapaidan, niin sieltä tulee vastaan alan joltisenkinlaisen, köh, kokemusasiantuntijan Hännikäisen Timpan artikkeli aiheesta.

Mutta eihän sitä aikuinen mies aina tiedä, mitä päällensä laittaa. Minullakin vaatteet ovat joko parhaalta kaverilta saatuja tai vaimon ostamia. Ehkä oikeusministerin vaimo oli laittanut paidan valmiiksi päivän koitoksia varten, mene ja tiedä.

Keskisuomalaisen artikkelin Eduskunnan keskustelusta voi lukea klikkamalla bloggauksen otsikkoa, ja samalla tulee tarkistaneeksi, mitä Lindströmillä oli päällänsä.

1 kommentti:

  1. Poliittiset argumentit taitavat olla aika vähissä, jos vaatteisiin täytyy tarttua. Mutta tämä taitaa olla sitä nykypäivän politiikkaa, puhutaan vastapuolen ulkonäöstä ja vaatetuksesta ennemmän kuin asioista.

    Ehkä ministereiden ja kansanedustajien pitäisi pukeutua tietynlaiseen pukuun, jossa kaikki värit ja kuosit ovat tarkasti määriteltyjä. Kun katsoo videoita EU-edustajien kokouksista huomaa, että siellä ollaan jo hyvin lähellä tätä.

    VastaaPoista