perjantai 7. lokakuuta 2016

Naurua matkalla pankkiin

Helsingin oikeustalolle tänään kokoontuneet niin sanotun sananvapauden puolustajat eivät taida tietää, mitä tekevät. Ilja Janitskin, jonka vangitsemismääräystä he protestoivat, koska tämä edustaa heidän mielestään "vapaata", "kriittistä" ja "riippumatonta" tiedonvälitystä, nauraa matkalla pankkiin. Kun sormi otsikolle vilahtaa, lantti tilille kilahtaa.

Siitä tietysti voisi sanoa paljonkin, miten kriittistä tiedonvälitystä edustaa sellainen, joka perustaa juttunsa nimettömiin lähteisiin, huhupuheisiin ja panetteluun, mutta se ei ole tämän jutun aihe. Vaan se, miten nämä protestoijarepsukat eivät ymmärrä, että heidän sankarinaan palvoma mies viis veisaa totuudesta, kriittisyydestä tai näistä häntä puolustavista repsukoista, joista moni on hädin tuskin lukutaitoinen, kriittisestä medialukutaidosta puhumattakaan. Mitä sankarillista on verojen ja vastuun pakoilussa ulkomaille?

Ainakaan hänen tukijansa eivät ole olleet paikalla silloin kun koulussa opetettiin historiaa ja mantsaa, sillä eivät saa edes puolustamansa Suomen lippua oikeinpäin. Jos puolustetaan suomalaisen kulttuurin puhtautta, kannattaisi tehdä se likaamatta kansallisia tunnuksia näin nolon alkeellisella tavalla.


2 kommenttia:

  1. Niinpä, valtamediahan tekee työnsä vain hyvän hyvyyttään, kukaan heistä ei tienaa sillä mitään. Ei edes Erkon suku. Melkein pyhimyskehän ansaitsisivat jokainen, mutta ehkä he ovat niin epäitsekkäitä että sekään ei kiinnosta.

    VastaaPoista
  2. Ainakin "valtamedia" on sitoutunut noudattamaan journalistin ohjeita, toisin kuin tämä mv-sankari.

    VastaaPoista