keskiviikko 26. elokuuta 2015

Ei mikään Schindlerin lista

Kun itsensä propagandaministeriksi nimittänyt likaisen työn mies Putkonen mainitsi keränneensä mustan listan hallituksen leikkauspolitiikkaa tai perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikaa arvostelleista, pyydän saada päästä mukaan tälle listalle, jollen siellä jo ole. Supon listallahan jo olenkin ennestään.

Opiskelujärjestössäni kulki nimittäin 90-luvulla huhu, että hallitukseni (Kannunvalajat) olisivat joutuneet automaattisesti suojelupoliisin ns. Tiitisen listalle. Tuolloin oli strateginen valtiosalaisuus, mihin tarkoitukseen tuota listaa kerättiin.

Se suojelupoliisista. Sodan aikana Saksan salainen valtiopoliisi keräsi listaa, jolle pääsi mm. juutalaisia, sosialisteja ja homoseksuaaleja. Nyt kansalliskiihkoiset bloggarit ja blogipalvelut arvostelevat palestiinalaisten ihmisoikeuksien puolustajia, puinavihreiksi kutsumiaan henkilöitä ja homoseksuaaleja, lisättynä maahanmuuttajilla eli ryhmillä, jotka eivät kuulu kansalliseen valtakulttuuriin.

Minä sano mitään. Mutta kuka huomaa yhteyden, varmaankin reagoi tähän tekstiin. Haluaisin kuitenkin tietää, mitä listalla aiotaan tehdä. Laitetaanko minut valtionhallinnon rekrytointien mustalle listalle vai laitetaanko peräti suoran toiminnan joukot perääni?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti