sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Monikulttuurisuuden vastustajat ovat yksiselitteisesti pahoja ihmisiä

Monikulttuurisuuden vastustaminen tarkoittaa monikulttuuritaustaisten ihmisten suoraa vainoamista, koska kulttuuri on meissä sisäänrakennettu merkitysjärjestelmä. Oma kulttuuriperimä on yksilön olemassaolon perusta, eivätkä esimerkiksi monikulttuurisen perheen lapset ole valinneet itse sitä, minne syntyvät. Monikulttuurisuuden vastustaminen antaa suoran mandaatin esimerkiksi näiden lasten loukkaamiseen, kiusaamiseen ja solvaamiseen. Siksi monikulttuurisuuden vastustajat ovat yksiselitteisesti pahoja ihmisiä, eikä asiaa voi, pidä eikä saa kierrellä eikä naamioida miksikään muuksi, tai vaieta. Ihminen, joka antaa aiheen kiven heittämiseen, on kivenheittäjää vaarallisempi. 

Kansanedustajat eivät ole kansanedustajia vaan kansanjohtajia, ja joissakin tapauksissa tahallaan harhaanjohtajia. Olli Immonen on erotettava perussuomalaisesta eduskuntaryhmästä ja haastettava siviilioikeuteen usuttamisesta, sillä kansanjohtajalta eriarvoisuuden osoittelu on usuttamista. Eikä se pelkkään usutteluun jää, tämä on nimittäin toiminnan miehiä. Näille immosille politiikka on vain hämärähommien legitimaatiota, Perussuomalaiset breivikistien peitejärjestö, kunnes toisin todistetaan.

On kokkapuhetta, että nämä immoset takaisivat yhteiskuntarauhaa tarjoamalla äänestämällä laillisen kanavan säädyttömyyksille, sillä he yllyttävät kannattajiaan ja epävarmoja pelkäämään keksimiään uhkakuvia. Otan esimerkiksi vanhan ystäväni, joka ei aikaisemmin ollut päätään vaivannut esimerkiksi sukupuolineutraalilla avioliitolla, sillä se ei kuulunut hänen siihenastiseen kokemuspiiriinsä. Eivät ne homot silmille hypi, vaan immoset, oinoset ja hakkaraiset ilmestyskirjamaisilla kielikuvillaan. Jos kansanedustaja sanoo, että homoavioliitot ovat syntiä, niin kyllä sen kannattaja uskoo. Tyhjät tynnyrit tapaavat täyttyä. 

2 kommenttia:

  1. Mustavalkoista poteroihin kaivautumista ja kaikkien erimieltä olevien demonisointia?

    Ääripäät on ääripäitä ja Immonen on yksiselitteisesti pöljä ja jonkin sortin natsi ilman sosialismia.

    Mutta. Ei varmasti mistä tahansa kulttuurista parikymmentä tuhatta tänne tullutta tee tittiä tahi tättiä suomalaiselle yhteiskunalle. Mutta. Puoli miljoonaa tai jotain jo tekee. Sen näemme Ranskasta, Ruotsista, Saksasta, Hollannista...

    Ihminen ei ole pelkästään yksilö, vaan myös kulttuurinsa kantaja. Ja kun tarpeeksi tulee porukkaa jostain kulttuurista, niin he rupeavat ajamaan oman kulttuurinsa arvoja. Ja minä en tänne kaipaa esim. islamilaisen kulttuurin arvoja: naisten, seksuaalisten vähemmistöjen, ateistien ja muiden uskontojen alistamista.

    Olen siis yksiselitteisesti paha ihminen?

    VastaaPoista
  2. Et sä ihan terve ole Furttis. Sähän olet sosialisti. Breivik oli sosialisti. Hitler oli sosialisti. Immonen ei ole. Mikä teitä vaivaa?

    VastaaPoista