keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Mûnchenin tappaja oli natsi, ääri-islamilla ei osuutta asiaan

Viime viikolla Münchenissä (suomeksi Mynssen) 9 ihmistä ampuneesta miehestä on paljastunut, että ääri-islamilla ei ollut osuutta asiaan. Syynä tähän ei ole se, että hän on syntynyt samana päivänä kuin Hitler, mutta jotain tämänsuuntaisen alibin puuttumisen suuntaan indikoi se, että hän oli ylpeä tästä sattumanvaraisesta yhteydestä.

Eikä hän tyytynyt olemaan vain ylpeä. Teon motiivit olivat todennäköisesti rasistisia, ja tekijä kannattikin kansalaissosialismia. Kaikki hänen uhrinsa olivatkin maahanmuuttajataustaisia, tekijän sanoin "paskaturkkilaisia".

Jos miehen syntymäpäivä olikin sattuma, sitä ei ollut se, että tekopäiväksi valikoitui Breivikin massamurhaamisen vuosipäivä, sillä mies ihaili Breivikiä.

Varmaan kieroutuneimmat julistavat tämänkin teon taas yhdeksi aihetodisteeksi ääri-islamismin vaaroista sillä verukkeella, että nämä silkalla olemassaolollaan samassa maassa tämän häiriintyneen miehen kanssa provosoivat hänet tekoonsa.

Verkkouutisten jutun aiheesta voi lukea klikkaamalla otsikkoa.

1 kommentti:

  1. Natsismilla ja Hitlerillä on vankka kannattajakunta Lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa. Eipä siis erityisen suuri ihme, jos joku, jolla on juuret siellä suunnalla maailmaa, osoittautuu natsiksi.

    VastaaPoista