perjantai 25. syyskuuta 2015

Maahanmuuttajat ovat sumuverho hallituksen leikkauksille

Jotenkin tuntuu, että sekä maahanmuuttajat että Ku Klux Klan ovat SSS-hallituksen tilaamia. Eikä vain tunnu, sillä ne ovat sitä, jos hallituspuolueen näkyvä hahmo ehdottaa maahanmuuttajille keskitysleirin perustamista.

Jotenkin olisi ymmärrettävää, että vielä ulkoministeri lohkeaisi sen verran hallituksen linjasta, että hän olisi voinut kompata kaikenkarvaisia polttopullojen heittelijöitä ja Ku Klux Klania, sillä hänen edustamalleen puolueelle luulisi olevan vielä muita hallituspuolueita tähdellisempää peittää hallituksen leikkauspolitiikan jäljet, jotta kaikki eivät huomaisi, että äänestämällä perussuomalaisia ei tullut ihan sitä, mitä tilattiin, pienen ihmisen puolustamista. Vai tuliko sittenkin?

Nyt sekä hallituspolitiikka- että maahanmuutto"kriittisyys"kriittiset punavihreät ovat löytäneet vielä hallituspolitiikkaakin isomman asian, ja se on maahanmuuttajien puolustaminen, ei vain heidän kotoutumisensa, vaan ihan hengenkin. Ja tämäkös on hallitukselle kätevää, luulevat voivansa piilottaa kotimaan vähäosaisille vaaralliset leikkaukset polttopulloista lähtevän savukaasun alle, ja usuttaa vähäosaiset pakolaisten kimppuun.

Sen sijaan se on erityisen hävettävää, että valtiovarain- ja pääministeri komppaavat perussuomalaisia vain siksi että hallitus pysyisi koossa. Ei "kansalaisten huolestumisesta" tee sen hyväksyttävämpää se, että EK:n käsikirjoituksesta on tullut Juha Sipilälle ja Alexander Stubbille olemassaolon syy, ja nyt heistä on tullut myötäsoinilaisia. Ehkä hallitusohjelma, jota luultiin ensin Jyri Häkämiehen haamukirjoittamaksi, onkin tehty Hommafoorumilla. Nyt sekä Alexander Stubbin että Juha Sipilän tehtävänä ja velvollisuutena on osoittaa, että nämä epäilyt ovat aiheettomia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti