tiistai 2. huhtikuuta 2024

Kysymykseni hallitukselle

Petteri "Urpo" Orbanilta ei kysytä koskaan näitä kysymyksiä, jotka tähän seuraavaksi listaan. Tai Riikka "Purra vaiko eikö" Purralta. Minä huudan ne nyt tuuleen, koska eivät he nytkään niihin vastaa. 

- Voisitteko kuvata sen mekanismin, joka luo lisää työpaikkoja, kun työttömyyskorvausta leikataan ja sen ehtoja kiristetään?

- Mitä sanoisitte sille lapselle, joka riuhtaistaan irti sukulaisistaan ja kavereistaan, kun vanhempi pakotetaan muuttamaan halvemman asunnon perässä?

- Mitä sanoisitte sille lapselle, joka pakotetaan luopumaan harrastuksestaan em. pakkomuuton ja tiukkenevan toimeentulon takia?

- Mistä aiotte saada lisää lapsia Suomeen ja millaisilla politiikkatoimilla tähän kannustetaan?

- Mistä aiotte saada lisää hoitoalan työntekijöitä Suomeen, kun maahanmuuton ehtoja kiristetään ja aikuiskoulutustuki lopetetaan?

- Mitä aiotte tehdä kaikille niille, jotka jäävät ilman tarvitsemaansa hoitoa? Ammutaanko heti vai lasketaanko keskuskuoppaan ja päälle sammutettua kalkkia, jotteivät he alkaisi haista?

- Millä te maksatte laiminlyödyt luonnonsuojelutoimet, kun Suomi ei tule yltämään EU:n ennallistamisasetuksen tavoitteisiin?

- Voisitteko kuvata sen mekanismin, miten säästetään jatkossa terveydenhuoltomenoissa, kun lapsilta ja nuorilta viedään usko ja toivo? 

Missä ovat leifsalmenit ja muut tiukat toimittajat, joita on joskus ollut, jotka panivat päättäjät ruuvipenkkiin niin, että rutinan saattoi kuulla kotikatsomoon asti? Miksi päättäjät päästetään aivan liian helpolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti