lauantai 8. syyskuuta 2018

Perustin uuden ympäristöblogin

Aloittaessani nyt elokuussa ainakin toistaiseksi kestävän opintovapaan luonto- ja ympäristöalan opiskelijana Stadin ammattiopistossa, opiskelukollegani antoi minulle loistoidean: perustaa blogi eräänlaiseksi julkiseksi työnäytteeksi. Nyt varastankin tämän Kikan idean julkeasti.

Tekemiseni ovat tähän saakka levinneet kuin Elanto, joten tämä helpottanee ainakin niiden toivottavasti sakeana minusta tappelevien urakkaa saada jotenkin kiinni tekemisistäni kun ympäristöaiheinen tekemiseni ei huku musiikin, urheilun, politiikan ja kaikenlaisen liikkuvan maalin ampumisen alle ja taakse.

Nyt viime ajat olen muutoinkin enemmän keskittynyt Mahler-blogiini ja päivitellyt tänne vain sitä myöten kun aina vain mitättömämmäksi horisonttiin katoava poliittinen vaikuttajaminäni nostaa päätään, tai kun en vain osaa muuten pitää leipäläpeäni kiinni muista aiheista kuin Mahler. Muutenkin yleisesti ottaen tekemistäni on luonnehtinut fokuksen puute, tai ainakin sen hajaantuminen ja muuttuminen usein lennostakin, ja päätös keskittyä opiskelemaan alaa, josta toivottavasti tulisi myös leipätyö, suuntaa aktiivisuuttani siihen suuntaan, ja preesensini tällä foorumilla muutoinkin tulevaisuudessa harventunee entisestäänkin. Ellei sitten taas jossain vaiheessa ehdokkuus iske jossakin vaalissa...

Uuteen julkiseen ympäristöportfoliooni pääsee oikean sivupalkin linkkilistasta otsikolla Pertsan portfolio.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti