keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Vihreät, papisto ja muut hipit

Helsinkiläinen perussuomalaisten nimellinen pormestariehdokas Mika Raatikainen oli jakanut faktaa "SM:stä liittyen eiliseen palautuslentoon Afganistaniin kaikenlaisten viher-, kirkon- ym.hönöjen esittämien väitteiden oikaisemiseksi" 

Aika erikoinen ratkaisu esittää valtionkirkko hönöjen edustajana. Kun huomautin tästä Raatikaisen "faktojen" jakaneen helsinkiläisperussuomalaisehdokkaan Facebook-seinällä, osoittautui, että häneen tämä luettelo kävi ihan täydestä. Hän ei edes ymmärtänyt, että siinä rinnastettiin asioita, ei vain lueteltu; tässähän lueteltiin kolmentyyppisiä hönöjä. Eikä Raatikainen ole vain ehdokas, hän on myös kansanedustaja ja poliisikomisario. 

Ei ehkä ole sitten niinkään ihme, että turvapaikanhakijoiden maastapoistaminen käy niin kivuttomasti, ainakin jos siellä sattuisi vallitsemaan enemmänkin Raatikaisen kaltaista arvomaailmaa, jossa kirkkokin edustaa hörhöjä. Eikun hönöjä. Puhumattakaan kaikenlaisista muista viher- ym. piipertäjistä, joiden palauttaminen kävisi varmaan hyvin helposti. Myös kurinpalauttaminen. (Raatikainen on ennen poliittista uraansa työskennellyt poliisin maastapoistamisyksikössä). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti