maanantai 20. maaliskuuta 2017

Maahanmuuttajat lisäävät rikollisuutta. Suomalaisten rikollisuutta

Helsingin kaupunginvaltuutettu Terhi Koulumies (kok.) muutama viikko sitten huolestuneena yleisestä turvallisuudesta ja siisteydestä vetosi apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauriin, että tämä selvityttäisi Helsingin Rautatientorin mielenosoitusleireistä aiheutuvat haitat; samalla hän pyysi poliisia purkamaan molemmat mielenosoitukset, niin turvapaikanhakijoiden ja heitä tukevien kantasuomalaisten kuin Rajat kiinni -mielenosoituksenkin. Koulumies siteerasi säännöstä, jonka mukaan "Säännösten mukaan mielenosoitusleirit voi purkaa torilta tai siirtää uuteen syrjäisempään paikkaan kaupungin tahdosta, jos niistä aiheutuu turvallisuusriski tai kohtuutonta haittaa tontin omistajalle tai ympäristölle. "

Mitä nämä turvallisuusriskit sitten oikein voivat olla? En ole saanut käsiini Pekka Saurilta tilattua selvitystä, mutta tähän saakka tietooni on tullut kaksi tapausta Rautatientorilla, jotka jollain tavalla realisoivat näitä turvallisuusriskejä.

Viime, vai olikohan se toissa viikolla, Rautatientorin rajakkien mielenosoituksessa näyttäytyi henkilö, joka on syytettynä taannoisesta kuolemantuottamuksesta, jossa Rajat kiinni -porukasta yksi nuori mies potkaisi häntä haastaneen toisen nuorukaisen kumoon, ja tämä potkaistu nuorukainen kuoli vammoihinsa noin viikkoa myöhemmin. Näemmä sitten sitä ei pidetä turvallisuusriskinä eikä minään, että toistuvasta väkivaltaisuudestaan tunnettu uusnatsi saa kulkea vapaalla jalalla.

Eilen otettiin käyttöön jo kaasuaseet, kun mies rajakkileiristä suihkutti kaasuasetta maahanmuuttajan päälle ensin rähistyään ja haastettuaan riitaa tämän maahanmuuttajan kanssa.

Nämä ovat totta kai yksittäistapauksia, sanoisivat ns. maahanmuuttokriitikoiden myötäkarvaansilittelijät. Niin kai. Näitä yksittäistapauksia ei vaan ole sattunut ainuttakaan siinä toisessa leirissä tai sen tiimoilta. Ai niin, oli yksi yksittäistapaus kun yksi turvapaikanhakija toivonsa Migriin menettäneenä yritti hirttäytyä, ja rajakit ilakoiden kuvasivat tämän tapauksen, repostelivat hänen henkilökohtaisen onnettomuutensa kaiken kansan nähtäväksi nettiin, ja ainakin tämän videon kommenttien perusteella tähän saakka Rautatientorilla rajakkileirin liepeillä nähty on vasta alkua ja jäävuoren huippu, kun meillä on potentiaalisia rajakkeja jotka olisivat olleet valmiit viemään hirttämisen loppuun.

Niin että kyllä maahanmuuttajat ja heidän leirinsä lisää turvattomuutta. Se nimittäin lisää syntyperäisten suomalaisten känniörveltämistä, lietsoo heidän lahjattomimman aineksensa verenhimoa ja saa jotkut jopa tarttumaan kaasupulloon. Nähtävästi on turvapaikanhakijoiden syy, että he jo pelkällä olemassaolollaan provosoivat joitakin pöpipäitä.

Terhi Koulumiehen kirjoituksen voi lukea klikkaamalla bloggaukseni otsikkoa.

5 kommenttia:

 1. Katsopa se video ao. tilanteesta. Nainen, jonka kimppuun tämä (selvästikin) juopunut, laittomasti maassa oleva mieshenkilö kävi ei missään vaiheessa sanonut sanaakaan. Hän tuli paikalle vain kuvaamaan tapahtumaa puhelimellaan. Henkilö, joka suihkutti turvasumutetta ei hänkään ollut osallistunut aikaisempaan sanaharkkaan, hän vain suojeli tätä naista päällekarkaukselta.

  Faktat kannattaa aina tarkistaa, ennekuin esittää omia tulkintojaan asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajakit näkee mitä rajakit haluaa nähdä ja kun faktoja ei ole, niin ne on keksittävä.

   Poista
 2. Minun silmiini tuo näytti hyökkäykseltä, ei puolustukselta. Mutta kai se hyökkäys on paras puolustus, kuten Punakoneellakin.

  VastaaPoista
 3. Ei auta kehottaa katsomaan videota, asiat kun voi kokea niin monin eri tavoin.
  Jopa omin silmin nähty todistaa puolustuksen hyökkäykseksi.

  VastaaPoista