maanantai 28. syyskuuta 2015

Tervoa ja höyheniä roskajoukolle

Kun kirjailija, kolumnisti Jari Tervo hyvin osuvasti luonnehti kaikenkarvaisia klaanilaisia ja ei ihan vain vastaanottokeskusten liepeillä rauhanomaiseen mielipiteenilmaisuun tyytyviä leijonapaitoja valkoiseksi rosvaväeksi, siitäkös jotkut vimmastuivat.

Vielä en ole nähmyt tämän roskajoukon median reagoivan, yrittäen mitenkään puolustautua. Eikä tarvitsekaan. Kyllä he itse osaavat puhua teoillaan omasta puolestaan, ja valitettavasti vähän myöskin maansa, mikä tiedoksi myös puhemies Lohelalle, joka oli huolissaan siitä, että media pilaa Suomen maineen.

Kyllä kai sitä ihminen hermostuu, jos joku syyttää roskajoukon edustajaksi. Vastustan minäkin hallitusta ja sen politiikkaa, mutta minun viholliseni on hallitus, eivät maahanmuuttajat. Tervo näyttää peiliä.

Tervon kolumnin - joka osui ja upposi Joukkovoima hallitusta vastaan -Facebook -ryhmässä, voi lukea klikkaamalla bloggaukseni otsikkoa. En jaksa olla solidaarinen sille joukolle, jota Tervo kuvaa, vaikka sitten kuinka jakaisin heidän suuren kuvansa hallituspolitiikasta, ja vaikka tämä epäsolidaarisuuteni kuinka olisikin huonoa peeärrää hallitusvastaisille voimille. Roskasakkia kun mahtuu sinnekin.

2 kommenttia:

  1. LOL
    Tyypillinen ali-ihmispaskaa oleva mädättäjätorakka joka kuvittelee olevansa älykkö ja oooh niiiiin paljon parempi ihminen.

    VastaaPoista
  2. Ei voi olla parempi ilman huonompaa. Kuka on huonompi?

    VastaaPoista