maanantai 14. syyskuuta 2015

Miten kalliiksi tulevat perjantaimetsästäjät

Talouselämä-lehdessä todisteltiin, miten kalliiksi perjantainen yleislakkokenraaliharjoitus tulee työnantajille, ja varmaan tulemme näkemään vielä laskuharjoituksia, miten kalliiksi se tulee koko yhteiskunnalle. 

Ja höpön löpön. Yleensäkin ihmiset jopa oletusarvoisesti jättävät tunnin, jopa parikin perjantaipäivästä tekemättä, koska kesämökit. Kuinka kalliiksi tämä sitten tulee maalle vuoden mittaan? 

Kun soittelin erään työni puolesta ympäri maakuntia, erityisesti Pohjanmaalle soitellessani huomasin pian, ettei perjantaisin kannata klo 13 jälkeen soitella. Kunnan virkamiehet ovat menneet metsästämään. Nämä kunnat ovat keskustaenemmistöisiä, ja näiden kuntien työajallametsästäjät tekevät saman puolueen ylläpitämällä maataloustuella elätetyistä lihatuottajista virkaheittoja. Jos joku ei tiedä, niin keskustajohtoinen on se hallitus, joka ajaa Suomen yleislakkoon.

On väärä kysymys, onko Suomella varaa perjantailakkoon. Pitää kysyä, onko Suomella varaa Keskustapuolueeseen, Pohjanmaahan tai metsästäjiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti