torstai 26. maaliskuuta 2015

Sanoudun irti suomalaismiesten teoista

Aina silloin kun joku maahanmuuttajataustaisen näköinen henkilö (lue: Somaliassa syntynyt) tulee epäillyksi rikoksesta, silloin kaikkien kyseiseen ryhmään edes sekoitettavissa olevien henkilöiden pitää yhdessä ja erikseen tuomita kyseinen teko ja sanoutua siitä irti, yhdessä ja erikseen niin että heitä ei vahingossakaan tultaisi toivottamaan sinne, missä pippuri kasvaa.

Nyt kun Meri-Rastilassa tuntomerkeiltään ilmeisen suomalaiselta viittaava mies ajoi maahanmuuttajataustaisen 15-vuotiaan pojan päälle autolla, minä suomalaisena miehenä sanoudun tästä irti. Sanoudun, vaikka ei minun tarvitsisi. En omista ajokorttiakaan, enkä sitäpaitsi osaa ajaa autoa, joten minulla on alibi. Koska olen syntyperäinen suomalainen jo ainakin neljännessä polvessa, tätä irtisanoutumista ei minulta kukaan vaadi, vaikka etunimeni onkin tämmöinen ja vaikka äitini sukujuuret ovat mistä lie Italiasta vai Venäjältä.



Toivottavasti teosta vastuussa oleva saadaan kiinni. Tämän miehen lisäksi vastuussa ovat myös kaikki ne, jotka lietsovat ulkomaalaisvihaa pelkopohjaisella rasistisella leimaavalla puheellaan. Kuka ties tämä yliajaja näki tässä pojassa yhden raiskaajan, jos ei oikeaa, niin edes potentiaalisen ja kun lamppu sammui päässä, tuli sitten ennaltaehkäisseensä yhden kuvittelemansa rikoksen tekemällä itse todellisen rikoksen.

Uutisen valitettavasta tapahtumasta voi lukea klikkaamalla otsikkoa.

5 kommenttia:

  1. Ethän sinä ole mikään suomalaisuusmies, joten mitä keuhkoat?

    VastaaPoista
  2. Lapsia jää suojatiellä auton alle viikoittain. Osa vammautuu vaikeasti. Usein yliajajat pakenevat paikalta. Ne uutiset ohitetaan olankohautuksella: Ikävää että tällaista tapahtuu, niinpä niin...
    Tätä uutisen nuorta oli hänen oman ilmoituksensa mukaan töytäisty vähän. Ei ruumiinvammoja tai loukkaantumista. Miksi tämä ylipäätään uutisoitiin? Olisiko uutisoitu, jos "uhrina" olisi ollut kantasuomalainen? Ihanko vakavissasi uskot, että tästä saadaan nyt leivottua "rasistinen rikos"? Eikö yhtään tunnu siltä, että naurettavuuden raja olisi ylitetty?

    VastaaPoista
  3. Tuntomerkeiltään ilmeisen suomalainen: Istui autossa ja yllä oli musta paita. :D Hyvä Sherlock! Näistä tuntomerkeistä on tosiaan vaikea olla tekemättä tuota johtopäätöstä. Huomaan, että olet Occamin partaveitsiteoriasi opiskellut. :D

    VastaaPoista
  4. Mikä ihmeen rasistinen rikos? Kenellekään ei ole käynyt mitään ja kirjoittaja vouhottaa kuin viisi natsia olisi raiskannut somalin (somaleiden rakskauksiahan kirjoittaja ymmärtää koska rasismi). Somaleiden raiskatessahan syyllinen oli kirjoittajan mielestä myös sama "rasistinen kantasuomalainen".

    VastaaPoista
  5. Voi jessus.. sen sanon kyllä että kun likakaivo tulee täyteen noiden mamujen kanssa ja ruvetaan kostamaan niin sen kyllä huomaa. Ei jää epäselväksi mitä on tehty ja mitä on aiottu.

    VastaaPoista