perjantai 6. joulukuuta 2013

Mamut

Ne pilaa meidän Pisa-tuloksen, kun eivät osaa mitään: eivät osaa lukea, edes istua, ja miten osaisivat, kun niiden isätkin olivat mamuja? Pilaavat meidänkin lasten Pisa-testit, käyvät ottamassa niiltä varmaan kynät pois kädestä tai jotain.

Sitten mamut vievät meidän moottoritietkin. Tuovat myös ruuhkamaksut, salaliitossa vihervasemmiston kanssa. Lisää slummia kaupunkiin!

Ne tiputtavat meidän elinikää, kun polttavat tupakkaa kaikki, ja ovat köyhempiä. Tosin ruotsalaiset elävät vielä vanhemmaksi kuin me, ja siellä on enemmän mamuja, mutta joka tapauksessa ne pilaavat meidän tilastot, vaikka eivät juo edes viinaa. Sitäpaitsi ne pilaavat meidän huononevan huoltosuhteen kun tekevät lapsia enemmän kuin me.

Ne myös raiskaavat meidän naiset. Ei ole se oikein. EI RIITÄ VALKOISILLE MIEHILLE PUUKON KANSSA KAULAILTAVAA !1!I

Tekevät ne työt, jotka meille eivät kelpaa. Parempi on kun jäisivät tekemättä, paskaduunit. Vievät meidän miessiivoojilta työt. Kun eivät saa tulla siivoamaan mamu-naisten vuorolle, siis ne miessiivoojat, joita ei muutenkaan ole. Puuttuvien miessiivoojien erityinen ilo ja oikeus kun on nähdä työaikana alastomia naisia siinä puvussa kuin mihin heidät on luotu, ei missään kaavuissa. Peittävät itsensä meiltä, kehtaavatkin. NIASTEN TIRKISTELY ON IHMISOIKEUS!11

kEHTAAVAT VILÄ PAHOIPIDELLÄ OMIA LAPSIAAN. EI ME SELLAISTA TEHDÄ, SUOMALAISET, JA VAIKKA TEHTÄISIINKIN, NIIN EI SILLÄ VÄLIÄ, KOSKA MAMUT OVAT OAHOINPITELIÖITÄ, JA MAMUN PAHOINPITELIJÄKIN ON PAHOINPITELIJÄ., JA VAIKKA SE JOKA KURITTA KASVAA, EI KASVA, NIIN EI TARVITSEKAAN KASVAA.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti